Segona edició del Dia del Visitant al Museu d’Art de Girona

guia per un dia

Guia per un dia

Amb el Dia del Visitant, Solstici d’estiu, l’any passat el Museu d’Art de Girona(md’A) va voler retre homenatge al seu públic. Un seguit d’activitats van convertir el visitant en el protagonista de la jornada, amb l’objectiu de captivar-lo i encoratjar-lo a desplegar la seva imaginació.

El proper dissabte 18 de juny es farà la segona edició del Dia del Visitant. L’objectiu d’aquesta edició és afavorir un sentiment d’identitat més integrador, més social i més obert a la diversitat.

Cli-Clap Acció

Amb el Dia del Visitant (DdV), es vol continuar mantenint l’estatus de centre d’aprenentatge, amb una base sòlida de recerca i coneixement però atorgant el paper protagonista al públic. Les experiències entre els visitants i els objectes de la col·lecció, permeten explicar històries individuals i col·lectives diferents.

La participació activa i voluntària de persones i grups diversos ajuden a definir el DdV alhora que aporten un gran entusiasme al projecte. El treball es desenvolupa en estreta col·laboració amb el personal del md’A i organitzadors de la jornada. Els diferents perfils dels participants afavoreixen un intercanvi de coneixements i un aprenentatge compartit, des d’òptiques molt diverses, i sovint allunyades del món de l’art.

Elena Boix

Anuncis

Quant a Gestió Museística

Blog del Curs de Postgrau en Gestió Museística
Aquesta entrada ha esta publicada en Museus, Públics, Visites a museus. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s